משטחי נירוסטה למטבח או לכל מטרה אחרת הם הפתרון המושלם והנוח ביותר, לכן זה לא מפתיע שיותר ויותר אנשים פרטיים ומטבחים מוסדיים משתמשים בהם. הם משדרים יוקרה ועיצוב מודרני, הם עמידים מאוד נגד שריטות וטמפרטורה גבוהה, מתנקים בקלות, אינם מחלידים ותמיד יישארו פרקטיים ואיכותיים.
הם גם לא יישברו, ניתן לחתוך ישירות עליהם והם יתייבשו בקלות ובמהירות. העיצוב, הנוחות, האמינות והאיכות של חומרי הגלם מבית TAPIAFAB יאפשר לכם להנות ממוצר מושלם לאורך שנים ולחיים קלים יותר בבישול וניקוי. אנו, בחברת TapiaFab, מתמחים כבר קרוב ל- 15 שנה ביצירה איכותית בתחום הנירוסטה והריתוך, בין היתר יש לנו ניסיון עשיר בעיצוב ויצירת מטבחים פרטיים, מטבחי חוץ, מטבחים תעשייתיים ומטבחים מוסדיים בשילוב שולחנות, כיריים, כיורים וברזים.
אבל לפני שבוחרים, זה מה שחשוב לדעת: סוג – קיימים 2 סוגי נירוסטה עיקריים, 316 ו-304.
הם נראים דומים. שניהם לא מגנטיים ועמידים כנגד חלודה. ההבדל העיקרי במבנה שלהם הוא הוספת יסוד כימי הנקרא מוליבדן ל- 316. ל– 316 עמידות גבוהה באופן משמעותי בפני קורוזיה ובסביבות קשות לעומת 304, בזכות הוספת המוליבדן, ולכן הוא אידאלי בסביבה חומצית יותר. 304 בדרך כלל פחות יקר ומתאים יותר לשימוש עבור כלי מטבח, שולחנות, כיורים, סירים ומחבתות וכלי אוכל. הוא מתאים לאחסון נוזלים ומכלים וציוד להכנת מזון. 304 יתאים לשימוש בסביבה של מים מתוקים או בתוך מבנים.
316 יתאים יותר לשטחים פתוחים ,בסביבות מי ים ויישומים ימיים. שטח העבודה– מוצר גדול מידי או קטן מידי לא יספק את הנוחות והפרקטיקה שאתם מחפשים. אביזרים נלווים / מוצרים משלימים– שילוב של כיור או שולחן ישלים את מראה חלל העבודה בצורה מיטבית! אנו נעזור לכם לבחור את המוצר המתאים ביותר, לפי שלבים:
שלב א' – היכרות ואפיון. קביעת פגישה לצורך הבנת הדרישות והצרכים של הלקוח לביצוע הפרויקט בצורה המדויקת ביותר.
שלב ב' – תכנון ויצור. לקיחת מידות בשטח, תכנון, עיצוב ושרטוט (שליחת שרטוטים ללקוח לאישור), שליחת הצעת מחיר מסודרת ללקוח והתחלת תהליך הייצור.
שלב ג' – מסירה והתקנה. בסיום הפרויקט נתאם אתכם מועד נוח להתקנה ומסירת המוצר בצורה הטובה ביותר.